Elin Stålhammar.

Mölnlycke kulturhus

Elin Stålhammar & Malin Lager, 24/10-21/11

Besöksadress: Biblioteksgatan 2, 435 30 Mölnlycke
Öppettider: måndag-torsdag 8-20, fredag 8-17, lördag 11-15
Kontakt: bodil.hedberg.petersson@harryda.sewww.harryda.se/kultur

På Mölnlycke kulturhus visas under hösten två parallella utställningar

Elin Stålhammar – För övrigt är allt sig likt, det regnar lika mycket varje dag, i Nemeshallen

En handfull brev som berättar om en kärleksrelation i slutet av andra världskriget, uppspikade under ett hyllplan i källaren med tre spikar rakt igenom, är utgångspunkten för Elin Stålhammars utställning.

Malin lager – Wrinkles in the bed, i Konstgången

Textilkonstnären Malin Lagers utställning Wrinkles in the bed tar sin utgångspunkt i de mönster som bildats i bottentyget på sängar. Rörelser som blivit till mönster, efterlämnade drömmar och spår av människors liv.

Vernissage 24 oktober

Under vernissagedagen genomförs Textrakt, ett samarbete med föreningen Textival. Från Kulturhuset går en promenadslinga som följer en utstakad text – ett utforskande av relationen mellan text och plats.

Tala konst – Tala liv – ett samtal om konst och livsfrågor

Torsdag 19 november kl 18-19.30
Nemeshallen, Mölnlycke kulturhus
Anmälan krävs: kultur@harryda.se
Fri entré

Vi ser en utställning i Nemeshallen tillsammans och delar sedan med oss av de tankar och känslor som utställningen väcker. Samtalet bjuder in till nya perspektiv genom att låta den personliga upplevelsen och konstens innehåll få vara i fokus snarare än åsikter och värderingar. Den aktuella utställningen är av konstnären Elin Stålhammar, i samverkan med Göteborgs internationella konstbiennal – Extended. Samtalsledare är Ulla Mogren från Konstepidemin. Begr. antal, upp till 10 pers. Anmälan till kultur@harryda.se. Fri entré