Nätverket GIBCA Extended

Produktionsmedel GIBCA Extended 2021 

GIBCA har möjlighet att bidra med litet ekonomiskt stöd till konstaktörer i Västra Götaland som deltar i det publika programmet för GIBCA Extended 2021. Idag öppnar ansökningsperioden och är öppen till 15 april. Besked ges 1 maj via mail.  

Som aktör kan du söka medel för att producera utställningar och andra publika aktiviteter, exempelvis material eller hyra av teknik. Du kan också söka för att producera egen trycksak, annat kommunikationsmaterial eller digitalt program. Föreläsningsarvode och utställningsersättning går också bra att söka för.  

Vi kan inte garantera ekonomiskt stöd eller att du får hela det belopp du söker för, men gör vårt yttersta för att fördela medel så rättvist som möjligt.  

Länk till ansökan hittar du HÄR!   

Ansökningsperiod: 15 mars–15 april 
Besked: 1 maj    

Nätverksträff: kommunikation och marknadsföring  

Onsdagen 21 april kommer vi att ha en digital nätverksträff kring kommunikation och marknadsföring. Under detta möte går vi igenom vilka kanaler vi kommer att kommunicera genom och vilken information vi behöver från alla aktörer för att kunna kommunicera programmet för GIBCA Extended 2021.   

När: onsdag 21 april, kl. 15–17 
Var: digitalt, länk skickas till de som anmält sig 
Språk: svenska
Anmälan: skicka mail till extended@gibca.se senast 19 april  

Deadline text- och bildmaterial 24 maj  

Måndag 24 maj är sista dagen för att skicka in bild- och textmaterial för att vara med i programmet för GIBCA Extended 2021. Mer information om vilket material du ska skicka in och var, kommer under och efter nätverksträffen 21 april.   

The Ghost Ship and the Sea Change – föreläsning 

Under den tematiska fördjupningsdagen 25 februari presenterade Lisa Rosendahl, curator för GIBCA 2021, sina tankar och det curatoriska ramverket för årets biennal. Det finns fortfarande möjlighet att ta del av denna presentation för att få inspiration inför hösten!  

Länk HÄR!  

Nystartad Facebook-grupp

För att underlätta samordning och dialog mellan aktörer i GIBCA Extended har vi nu startat upp Facebook-gruppen Nätverket GIBCA Extended. Här finns det möjlighet att dela med sig av kommande planer och flagga för möjliga framtida samarbeten. Här går det också bra att tipsa om event, föreläsningar etc. som skulle vara intressant för GIBCA Extended-nätverket.

Denna grupp kan ses som ett komplement till vår samordning och interna kommunikation. Självklart kommer vi fortsatt att gå ut med all information kring kommande nätverksträffar och deadlines via mail!


Kontakt

Koordinator GIBCA Extended & programansvarig

Ellie Engelhem
extended@gibca.se