GIBCA Extended

  • lördag 7 oktober
  • 12.45 – 20.45
  • Gratis

Andra rymdresan – en busstur genom möjliga framtider
Göteborg – Skene – Uddebo – Finnekumla – Bollebygd – Göteborg

Välkommen på ett häpnadsväckande äventyr genom möjliga framtider! Kliv ombord på vår rullande farkost och gör dig beredd på att navigera genom tid, rum, framtider och alternativa världar.

Vi reser genom:

Skene – Konstnärsgrupperna MASU och DOMA presenterar gemensamt utställningen Minnen om framtiden. Här utforskas en plats i skogen och dess olika lager av möjliga materiella minnen.

Uddebo – Vi ser alster från en utställning om Drömfabriken 2022 och 2023. Upplagorna har curerats tematiskt utifrån naturfärgning (2022) och fläckar och hål / lappa och laga (2023).

Finnekumla – Hos Finnekumla Dans & Konstscen tar vi del av installationen Dån (Benedikte Esperi & Jesper Cederholm) som utforskar dån som kraft och hur det inverkar på förmågan att navigera genom rum och tid. Här kan vi även ta del av verket Vapenvård (mode II) (Linnéa M.F. Larsson) som ställer frågor om självförsörjning, industri, våld, skydd, kris och gemenskap.

Bollebygd – Sista stoppet blir Boy konsthall och Boys, boys, boys. Denna installations- och performancehändelse utforskar ”klubben” som en portal, en dörr till alternativa världar, en reva i verkligheten.

Längs vägen: Samtal, underhållning, guidad tur, förfriskningar.


Besöksinformation

När: lördag 7 oktober, kl 12.45 – 20.45

Förbokning krävs! Läs mer och boka plats: www.boykonsthall.se

Resan är gratis, mat och dryck finns att köpa längs vägen.