GIBCA Extended

  • söndag 17 september–söndag 19 november
  • Aftonstjärnan & Flory Hill

Lasse Långström

The Homosex Syndicate of Precarious Avantgarde Artists är ett multidisciplinärt nätverk av queera konstnärer på gränsen till ett genom- /sammanbrott.

Tillsammans arbetar de med långfilmen WE ARE BORN FEMME, en erotisk flerdimensionell fantasymusikal för tillfället under produktion.

Under GIBCA kommer kollektivet bjuda på en inblick i sitt arbete i form av filmvisning, flärd, utställning, show och samtal. 

På Aftonstjärnan den 17 september, samt på vinden i Färjenäs den 23 september (i samarbete med rekvisitaförrådet Sakcenter).


Medverkande

Lasse Långström är filmregissör och konstnär med en punkig relation till filmproduktion. Tillsammans med vänner gör han anarkist-musikaler och medvetandehöjande homoerotik. 

Zam Stork är konstnär inom det textila fältet, och skapar allt från häxiga, glittrande skatskatter till textila skulpturer och kroppsburna konstverk. I den pågående filmproduktionen We Are Born Femme jobbar Zam med kostym. 

Kent Grundberg är en materialbaserad konstnär med förkärlek för metall, men som i de flesta material jobbar med objekt och rum, bygger skulpturer och skapar miljöer. Kent är scenograf och attributmakare i filmproduktionen We Are Born Femme.


Besöksinformation

Öppettider  

Aftonstjärnan:
söndagen den 17 september kl. 13–21

Plåtslagaregatan 2, 417 57 Göteborg 

Flory Hill:
Filmvisningar
följande helger
23/9, 30/9–1/10, 14/10–15/10, 28/10–29/10, 11/11–12/11 
Flemingsgatan 24-25, 418 34 Göteborg